LINERARBEJDE

LINERARBEJDE

PROFESSIONELT LINERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Hos Bluewater Pool Service er vi specialister i arbejdet med svejsning af liners i swimming pools. Vi kan være behjælpelige med både at anlægge nye linere eller reparere, renovere og udskifte eksisterende liners.

Lineren er et af de vigtigste elementer i swimming poolen. Først og fremmest sikrer den at poolen holder tæt, men derudover spiller linerens udseende også en stor rolle i hele poolens udtryk. Derfor har vi hos Bluewater Pool Service valgt at alliere os med et af de førende produkter på markedet.

Vi arbejder med Renolit Alkorplan, som er blandt de mest anvendte membraner og liners Verden over. Denne liner har en række fordele, der gør den til det oplagte valg ved både renovering af eksisterende swimming pools, samt når der skal bygges nye pools.

FORDELE VED RENOLIT ALKORPLAN

En liner fra Renolit Alkorplan har blandt andet følgende fordele:

  • 10 års materialegaranti
  • Beskyttende lag på overfladen, der gør lineren resistent overfor UV lys og beskytter mod ridser og pletter, hvilket sikrer et langtidsholdbart udseende
  • Membranen er stabil ved høje temperaturudsving

Produktet kommer i øvrigt med en skriftlig garanti på 100% tæthed, fra producentens side.

Få det bedste resultat med en specialist

Hos Bluewater Pool Service prioriterer vi altid linerens tæthed, når vi udfører linerarbejde – det er trods alt det vigtigste, når man anlægger en ny liner i sin pool. Vi har dog specialiseret os i at anlægge lineren således at svejsninger og overlap bliver skjult på bedst mulige vis. Vi laver altså en liner til dig, hvor både tæthed og udseende går op i en højere enhed.

LAD OS HJÆLPE MED DIN NÆSTE LINEROPGAVE

Hos Bluewater Pool Service er vi klar til at rykke ud og løse enhver lineropgave for dig og din swimming pool. Uanset om du er i gang med at få bygget en ny pool, har brug for at få repareret din nuværende, eller har brug for en hjælpende hånd til dit byg-selv-projekt, så har vi løsningen. Kontakt os i dag for et uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS