OM OS

OM OS

Bluewater Pool Service består af to erfarne fagfolk, som efter flere år i branchen besluttede sig for at starte på egen hånd. Med de mange års erfaring i bagagen var det oplagt at starte en ny spiller i branchen, som adskiller sig på det høje serviceniveau. Konceptet for Bluewater Pool Service var derfor klart fra start: vi vil være kundens foretrukne valg, når det kommer til vedligeholdelse, renovering og service af pools. Det skal ske ved at yde verdens bedste service.

Som kunde hos Bluewater Pool Service vil du opleve en personlig og professionel service, hvor du er i fokus. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, hvorfor vi aldrig forlader en opgave før resultatet er tilfredsstillende.

Ekspertise i renovering og service af pool

Hos Bluewater Pool Service er vi specialister i renovering, vedligeholdelse og service af swimmingpools. Vi hjælper bl.a. når din swimmingpool skal lukkes ned for vinteren og igen, når den skal startes op til en ny sæson. Skulle du komme ud for et akut problem – såsom en defekt pumpe – står vi også klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Her besvarer vi alle henvendelser inden for 24 timer, fordi vi ved, at det er vigtigt at løse problemet hurtigt. Det, synes vi, er god service.

Vores mange års erfaring har gjort os til specialister i renovering af swimmingpools, hvor vi har stor erfaring med flere typer af pools. Hvad end du har en beton-, stål-, glasfiber- eller en helt fjerde pool, kan vi hjælpe. Derfor kan du trygt overlade din swimmingpool til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 42 50 11 12 eller skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi holder til i Kirke Hyllinge, hvorfor vi kan hjælpe i store dele af Sjælland.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS