OPSTART AF POOL EFTER VINTER

Vi hjælper private og erhverv med opstart af pool efter vinter i Nordsjælland

OPSTART AF POOL EFTER VINTER

EFFEKTIV OPSTART AF POOL I FORÅRET

Det bedste tidspunkt for opstart af pool efter vinter er i foråret, gerne omkring april måned. På den måde er du sikret en krystalklar pool til sommerens varme dage. Hvis du er sent ude, gør det ikke spor. Vi hjælper naturligvis gerne, og vi ved, hvad der skal til for at din pool bliver sommerklar. Ud fra vores lokation i Kirke Hyllinge hjælper vi dagligt private og erhverv med alle former for pool service i Nordsjælland.

Med vores mange års erfaring i branchen er du sikret en professionel og effektivt opstart af pool efter vinter, hvor fokus er at opretholde eller endda forbedre din swimmingpools kvalitet. Vi hjælper naturligvis også ved vinterklargøring af pool. Derudover er vores mål at være din foretrukne swimmingpool ekspert, hvorfor vi sætter en ære i at yde verdens bedste service ved enhver opgave.

PROFESSIONEL KLARGØRING AF POOL TIL SOMMEREN

Hos Bluewater Pool Service er vi eksperter i swimmingpools. Gennem tiden har vi hjulpet utallige privat- og erhvervskunder med alle typer af pool, hvorfor vi ved, hvor vigtigt det er med en grundig vedligeholdelse af swimmingpools. Af den grund tilbyder vi klargøring af pool efter vinter, så du får en sommerklar pool i den helt rette stand.

Ved klargøring af pool til sommeren foretager vi en grunding gennemgang af din swimmingpool og fjerner så meget snavs vi kan komme til. Vi gennemgår blandt andet din pools udstyr, så du er sikker på at alt fungerer optimalt. Derudover sikrer vi, at kemien i din swimmingpool er i orden, hvilket mindsker risikoen for alge- og bakterievækst henover sommeren.

FÅ HJÆLP TIL OPSTART AF POOL EFTER VINTER I NORDSJÆLLAND

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak samt et uforpligtende tilbud på klargøring af din pool efter vinter. Vi skræddersyr en aftale, der passer til jeres ønsker og behov. Uanset om det drejer sig om en enkeltstående opstart af pool eller løbende vedligeholdelse af din swimmingpool, så giver vi et godt tilbud herpå.

Ring til os på telefon 42 50 11 12 for en uforpligtende snak. Du kan også vælge at skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk eller via vores kontaktformular. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med svar samt tilbud.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS