OPSTART AF POOL EFTER VINTER

Vi hjælper private og erhverv med opstart af pool efter vinter i Nordsjælland

OPSTART AF POOL EFTER VINTER

EFFEKTIV OPSTART AF POOL I FORÅRET

Efter mange år i branchen, ved vi hvor vigtig en grundig vedligeholdelse af poolen er. Derfor tilbyder vi hjælp til at vedligeholde din pool året rundt. Med vores opstart af pool tager vi ansvaret for at din pool står knivskarpt op til sommeren. Opstart af pool inkluderer:

  • Rengøring af pool
  • Gennemgang af poolens udstyr
  • En sund kemi balance i poolen

Du vil derfor mindske risikoen for alge og bakterievækst i din pool, hvis du benytter dig af vores opstart af pool. Vi foretager en grundig gennemgang af din pool. Her fjerner vi så meget snavs som vi kan komme til, samtidig med at vi sikrer at kemien i poolen er i orden. Sidst men ikke mindst får du gennemgået alt poolens udstyr. På den måde kan du være sikker på at alt fungerer optimalt forud for sommer højsæsonen.

Udkørende service af poolen

Hos Bluewater Pool service har vi mange års erfaring med alt indenfor swimmingpools. Vi hjælper dagligt både private og erhvervskunder med deres swimmingpools. Blandt andet tilbyder vi reparation, renovering samt pool service. Fra vores base i Kirke Hyllinge, kører vi ud til større dele af Sjælland. Vi har det rette udstyr og den nødvendige viden der skal til, for at kunne varetage servicen af din pool året rundt. Om så du har behov for hjælp til vinterklargøring af pool eller hjælp til opstart af pool, kan du trygt overlade ansvaret til os.

Skal vi stå for servicen af din pool?

Hvis ja, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Med os som din personlige pool ekspert, får du både råd og sparring samt service af poolen. Uanset om du blot ønsker en enkeltstående opstart af pool eller om du både ønsker service i sommer og vinterperioden. Så giver vi også gerne et tilbud på dette.

Du kan ringe til os på telefon 42 50 11 12 for en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk, eller benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS