POOL REPARATION

POOL REPARATION

REPARATION AF SWIMMINGPOOLS I NORDSJÆLLAND

Er filteranlægget gået i stykker, pumpen gået i stå eller trænger lineren til en udskiftning, og mangler du akut hjælp i form af en pool reparation? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Bluewater Pool Service er vi eksperter i pool reparationer. Vi ved, at der skal handles hurtigt, når uheldet er ude, hvorfor vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer. Af den grund stræber vi altid efter at være hurtige og effektive uden at gå på kompromis med kvalitet. Det, synes vi, er god service.

POOL REPARATION AF HØJ KVALITET

Som din lokale swimmingpool ekspert kan vi hjælpe ved enhver form for pool reparation. Gennem tiden har vi hjulpet ved mange typer og størrelser af swimmingpools, hvorfor du er garanteret en erfaren og fagligt dygtig fagmand. Hvad end du har en beton-, stål-, glasfiber- eller en helt fjerde type pool, har vi udstyret og den faglige viden til at hjælpe dig. Derudover er vi specialister i reparation af liner/dug samt reparation af pool pumper. Reparation af swimmingpools kan ske i forbindelse med alt fra store problemer til et lille problem med et filter. Uanset størrelsen på din reparation har vi udstyret, og vi tilbyder altid en fornuftig pris herfor. Ligeledes kan vi også hjælpe, hvis din swimmingpool har brug for en større renovering.

AKUTTE POOL REPARATIONER

Står du i den uheldige situation, at du har brug for en hurtig og akut reparation af pool, skal du være velkommen til at ringe til os. Vi rykker hurtigt ud, da vi ved, at det er vigtigt at stoppe en skade før den bliver værre. Vi holder til i Kirke Hyllinge, hvorfor vi med vores centrale placering kan hjælpe i store dele af Nordsjælland.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ POOL REPARATION

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med en pool reparation? Og har du akut brug for reparation af pool? Vi står klar til at hjælpe dig. Ring gerne til os på telefon 42 50 11 12 ved akut brug for hjælp. Du kan også skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk eller bruge vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt – indenfor 24 timer.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS