Pool service

Pool service

PROFESSIONEL POOL SERVICE I NORDSJÆLLAND

Hos Bluewater Pool Service tilbyder vi professionel swimmingpool service ud fra vores centrale lokation i Kirke Hyllinge, hvorfra vi ofte hjælper vores kunder i Nordsjælland. Byder opgaven det, kører vi selvfølgelig også gerne ud i større dele af Sjælland. Vi servicerer private, der måtte have brug for en fagligt kompetent og erfaren swimmingpool ekspert. Vi har det rette udstyr og værktøj, og vi kender til teknikkerne, hvorfor du trygt kan overlade din swimmingpool til os.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

VI SKRÆDDERSYR EN AFTALE TIL DIG

Hvad end din opgave er lille eller stor, eller der er tale om en fast aftale eller et enkeltstående tilfælde, har vi udstyret og erfaringen til at hjælpe dig. Derfor tilbyder vi en skræddersyet aftale, der passer til dine ønsker og behov for pool service. Vi kan bl.a. hjælpe ved opstart af pool efter vinter, så den er klar til sommeren samt når det er ved at være vinter, hvor det er nødvendigt med en nedlukning af pool. Her kan vi også lave en samlet løsning, så du får en god pris for klargøringen af poolen til både sommer og vinter.

Ved alle former for pool service indgår vi i en grundig dialog med dig før vi udfører en opgave, da dine ønsker altid er i fokus hos os. Vi byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring, hvor vi rådgiver og vejleder dig i forbindelse med din swimmingpool. Som kunde hos os er du garanteret en personlig og professionel service, uanset omfanget af din opgave.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ POOL SERVICE

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os. Ligeledes giver vi også gerne et uforpligtende og gratis tilbud med på vejen.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 42 50 11 12. Hvis du hellere vil skrive til os, kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden eller skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på swimmingpool service.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS