RENOVERING AF POOL

RENOVERING AF POOL

RENOVERING AF SWIMMINGPOOL I NORDSJÆLLAND

Hos Bluewater Pool Service kan vi hjælpe med renovering og ombygning af swimmingpools i Nordsjælland, uanset størrelse og type på din pool. Med vores mange års erfaring i bagagen er vi specialister, når det kommer til renovering af pools, hvilket er din garanti for flotte resultater af højeste kvalitet. Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov, hvor vi gerne byder ind med vores faglige ekspertise og erfaring. Vi vil gerne yde verdens bedste service, hvorfor kunden altid er i fokus hos os.

Vi kan både varetage større renoverings- og ombygningsprojekter samt mindre og løbende vedligeholdelse for privatkunder. Ligeledes er vi eksperter i renovering af liner/dug.

DIN LOKALE EKSPERT VED RENOVERING AF POOL

Vi ved, at en pool ikke holder evigt, hvorfor det er nødvendigt med vedligeholdelse og renoveringer undervejs. Når vi foretager en renovering undersøger vi din pool grundigt, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning i forhold til optimering af din swimmingpool. Ofte kan der være mange penge at spare ved en renovering. Eksempelvis at sørge for den rette kalibrering eller at udskifte vekslere til varmepumper, hvilket kan mærkes på varme- og elregningen. Vi vil gerne sikre dig en renovering af højeste kvalitet med resultater, der holder længe samt har en sikker drift.

Som din lokale swimmingpool ekspert kommer vi gerne ud til dig i Nordsjælland for at undersøge nærmere, hvordan din swimmingpool kan optimeres. Vi giver også gerne et bud på, hvordan en renovering af pool kan gavne dig.

LAD OS HJÆLPE MED RENOVERING AF DIN POOL

Har din swimmingpool brug for en renovering? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 42 50 11 12 eller skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på renovering af pool. Med vores lokation i Kirke Hyllinge er vi placeret centralt, hvorfor vi ofte kører ud i Nordsjælland. Men byder opgaven det kører vi også gerne ud i større dele af Sjælland.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS