REPARATION AF LINER/DUG

REPARATION AF LINER/DUG

REPARATION AF LINER/DUG

Som din swimmingpool ekspert klarer vi også de mindre renoveringer af din pool, såsom udskiftning af liner/dug. Vi er specialister i swimmingpool liners, hvorfor du trygt kan overlade reparationen eller udskiftningen af din pool liner til os. Ofte er lineren den del af en swimmingpool, som først bliver slidt. I de fleste tilfælde kan lineren repareres, hvis den efter et par år er utæt. I tilfælde af at reparation ikke er muligt, kan man udskifte lineren. Linerens levetid afhænger af måden, hvorpå poolen bruges samt om der benyttes cover til poolen – og selvfølgelig kvaliteten af lineren. Hos Bluewater Pool Service anvender vi udelukkende liner af høj kvalitet, oftest i materialet PVC, som har en lang række fordele med sig.

SPECIALIST I POOL REPARATIONER

Hos Bluewater Pool Service er vi eksperter i alle former for pool reparation. Som kunde hos os er du garanteret en personlig og professionel service, og vi forlader ikke opgaven før du er glad og tilfreds med resultatet. Vi møder altid op med et smil på læben, og vi sætter en ære i at have ansvaret for renoveringen af din swimmingpool. Hvad end din opgave byder på, så skræddersyr vi en aftale til dig og giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ REPARATION AF LINER/DUG

Vi tager rigtig gerne en uforpligtende snak med dig om din opgave samt giver dig et uforpligtende tilbud herpå. Du må meget gerne ringe til os på telefon 42 50 11 12 eller skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk. Hvis du skriver til os via vores mail eller vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS