VINTERKLARGØRING AF POOL

Vinterklargøring af pool for private og erhverv

VINTERKLARGØRING AF POOL

EFFEKTIV VINTERKLARGØRING AF POOL I NORDSJÆLLAND

Skal swimmingpoolen lukkes ned inden vinterens vejr? Hos Bluewater Pool Service hjælper vi, når det er tid til vinterklargøring af pool, da vi ved, hvor vigtigt det er med løbende vedligeholdelse af swimmingpools. Gennem tiden har vi hjulpet utallige privat- og erhvervskunder med alle former for pool service. Af den grund kan du trygt overlade din swimmingpool til os, da vi har den faglige viden og det rette udstyr til at hjælpe din pool.

Vinterklargøring af pool inkluderer blandt andet:

  • Grundig rengøring af bassinet, herunder både bund og vandlinje
  • Tilsætning af vinterplejemidler til bassinet
  • Rens af filter samt sænkning af vandniveau
  • Afmontering og rengøring af udstyr, herunder pumper, slanger mm.

Nedlukning af pool inden den første frost

En vinterklargøring af pool bør foretages før den første frost finder sted. Ved en effektiv nedlukning af pool kan du spare tid i foråret, når det igen er tid til opstart af pool efter vinter. Hos Bluewater Pool Service er du sikret en professionel klargøring af pool til vinter. Vi foretager en grundig rengøring af bassinet samt tilsætter plejemidler for vintersæsonen, så din pool opretholder en god kemi. Derudover foretager vi også en grundig gennemgang af din swimmingpools tilbehør, hvor vi afmonterer alt udstyr.

SKRÆDDERSYET AFTALE TIL VINTERKLARGØRING AF POOL

Som din lokale swimmingpool ekspert skræddersyr vi en aftale, der er tilpasset dine ønsker og behov. Har du brug for en enkeltstående vinterklargøring af pool, så fikser vi det. Men vi hjælper naturligvis også gerne, hvis du har brug for en fast aftale, hvor vi står for den løbende vedligeholdelse, nedlukning af pool til vinter og ikke mindst opstart af pool efter vinter.

Uanset hvad din opgave byder, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har stor erfaring med alle former for pool service, hvorfor vi sikkert også kan hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende snak.

FÅ EN VINTERKLAR SWIMMINGPOOL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinterklargøring. Vi skræddersyr en aftale med en god pris, der passer til jeres behov. Fang os på telefon 42 50 11 12 eller ved at skrive til os på mail cn@bluewaterpool.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular på siden her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper dagligt private og erhverv i Nordsjælland, men kører også gerne længere, hvis opgaven byder det.

FÅ EN ERFAREN OG PERSONLIG EKSPERT I SWIMMINGPOOLS